To Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, αποτέλεσε περήφανος υποστηρικτής του παγκόσμιου συνεδρίου Αρχιμαγείρων Worldchefs Congress & Expo 2016, που πραγματοποιήθηκε 24-27 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Το διεθνούς κύρους συνέδριο, που φέτος πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, φιλοξένησε πάνω από 600 chefs από όλο τον κόσμο που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική κουζίνα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας και βοήθησε στην προβολή των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό.
Το Ούζο Πλωμαρίου, με εξαγωγές σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο, άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό, σύστησε στους επισκέπτες το εθνικό μας ποτό φέρνοντάς τους σε επαφή με ένα αγαπημένο κομμάτι της ελληνικής κουλτούρας.
Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου:
Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου, ξεκινά το 1894 στο Πλωμάρι της Λέσβου, όπου και παράγεται μέχρι σήμερα, με την ίδια μυστική συνταγή που εμπνεύστηκε ο Ισίδωρος Αρβανίτης. Προϊόν 100% από απόσταξη, παράγεται με παραδοσιακό τρόπο, σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες και από αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες, όπως ο γλυκάνισος που καλλιεργείται σε ιδιόκτητα κτήματα της Ποτοποιίας στο Λισβόρι της Λέσβου. Το Ούζο Πλωμαρίου διακρίνεται για το ιδιαίτερο άρωμα και την ξεχωριστή του γεύση. Μάλιστα, το 2015 ο διεθνής οργανισμός αποσταγμάτων World Spirits Award,
απένειμε στο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου το διπλά χρυσό μετάλλιο
για τη γεύση και την ποιότητά του, που αποτελεί τη μέγιστη διάκριση,
χαρακτηρίζοντας το απόσταγμα ως «world class, extraordinary product».