Συνελήφθη τελικά ο ιδιοκτήτης της ERCI Πάνος Μωραϊτης, εναντίον του οποίου υπήρχε ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση των 30 κατηγορουμένων με βαριές κατηγορίες όπως διακίνηση μεταναστών, κατασκοπεία κ.α.
Ο Πάνος Μωραϊτης έφτασε σήμερα το πρωί ατμοπλοϊκώς από τον Πειραιά και συνοδευόμενος από το δικηγόρο του Βασίλη Σπύρου εμφανίστηκε λίγο αργότερα ενώπιον της Ανακρίτριας θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της Δικαιοσύνης.
Αμέσως κινήθηκε η διαδικασία της σύλληψής του λόγω του εντάλματος που υπήρχε εις βάρος του για το οποίο όπως δήλωσε στο Lesvosnews.gr είχε άγνοια αφού ούτε του είχε κοινοποιηθεί κάτι σχετικό αλλά ούτε και είχε αναζητηθεί στην οικία του όπου διαμένει.
Ο Πάνος Μωραϊτης λίγο πριν πάει στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης έδωσε συνέντευξη στον Γιάννη Συνάνη και στο Lesvosnews.gr
Δείτε το σχετικό βίντεο.