Για ακόμη μια φορά οι φαρσέρ των social media ξαναχτύπησαν.
Ένα από τα αγαπημένα τους «θύματα» είναι ο Σιλβέστερ Σταλόνε και σκέφτηκαν να διαδώσουν την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή «χτυπημένος» από τον καρκίνο του προστάτη, προκαλώντας -όπως ήταν αναμενόμενο- αντιδράσεις.
Αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι ο «Ρόκι Μπαλμπόα» βγήκε νοκ άουτ από τον καρκίνο με αποτέλεσμα να αρχίσουν να «ανεβαίνουν» συλλυπητήρια μηνύματα, με πολλούς φαν του όμως να αναρωτιούνται για την αλήθεια των ισχυρισμών.
Ωστόσο αργότερα έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για μία ακόμη φάρσα.
Ο αδελφός του ηθοποιού, Φρανκ Σταλόνε, έγραψε στο Twitter: Οι φήμες ότι ο αδελφός μου είναι νεκρός είναι ψευδείς. Τι είδους αρρωστημένα μυαλά κάνουν τέτοιες αναρτήσεις; Άνθρωποι σαν αυτούς είναι διανοητικά διαταραγμένοι και δεν πρέπει να έχουν θέση στην κοινωνία»
Ένας από τους ανήσυχους θαυμαστές του έγραψε: Είναι νεκρός ο Σιλβέστερ Σταλόνε ή πάλι λέει ψέματα το Facebook;», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ok, αλλά θα ήθελα να ξέρω, πέθανε ο Σιλβέστερ Σταλόνε;»
Από την άλλη ένας από τους εκνευρισμένους με τη φήμη φαν του έγραψε: «Άρχισαν πάλι οι αρρωστημένες φάρσες!!!. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ νεκρός!».
«Ο Ρόκι είναι ζωντανός και καλά! Σταματήστε τις βλακείες», ανέφερε ένας ακόμη χρήστης στο Twitter, ενώ άλλος τα έβαλε με το διαδίκτυο, τονίζοντας στο δικό του μήνυμα: «Ω, θέε μου, νόμισα ότι ο Σταλόνε ήταν νεκρός. Μισώ το ίντερνετ!»
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Σταλόνε γίνεται το κεντρικό πρόσωπο μακάβριας φάρσας. Τον Σεπτέμβριο του 2016, είχε κάνει τον γύρο του Facebook ένα μήνυμα ότι ο σταρ του Χόλιγουντ είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, την είδηση είχε μεταδώσει τότε και το CNN.
Η αποκάλυψη ότι επρόκειτο για αρρωστημένη φάρσα έγινε, όταν χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν ότι το μήνυμα οδηγούσε σε μία ιστοσελίδα που δημοσιεύει τέτοιες ψεύτικες ειδήσεις για θανάτους διασήμων. Μάλιστα, σε προηγούμενες αναφορές τους είχαν «πεθάνει» τους Βιν Ντίζελ, Αντζελίνα Τζολί, τον γιο του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν, τον Νίκολας Κέιτζ και τον Τζιμ Κάρει.