Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στη Μυτιλήνη με την οικογένειά μου, δήλωσε από το αεροδρόμιο η Ειρήνη Μελισσαροπούλου που επέστρεψε μετά από 17 μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ
Στην Ελλάδα επέστρεψε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που για 17 ολόκληρους μήνες έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης.
Η 20χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλουαπό τη Μυτιλήνη γυρίζει σελίδα στη ζωή της, αφού κατόρθωσε να αποδείξει την αθωότητά της και να επιστρέψει στην πατρίδα της ελεύθερη και απαλλαγμένη από κάθε κατηγορία.
«Είναι ευλογία ότι είμαστε εδώ στο αεροδρόμιο, η αποστολή μου ολοκληρώθηκε», δήλωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.