Όχι μία… Όχι δύο… Αλλά τρεις ζωντανές συνδέσεις στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά “ΚΑΛΗΜΕΡΑ” στον ΣΚΑΪ πραγματοποίησε σήμερα ανήμερα του Πάσχα ο Γιάννης Συνάνης από το γραφικό λιμανάκι της Σκάλας Πολιχνίτου!!!
Ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για την προβολή της Λέσβου και συγκεκριμένα για την περιοχή της Σκάλας Πολιχνίτου αφού επί 15 και πλέον λεπτά ο Γιάννης Συνάνης μετέφερε μαγευτικές εικόνες της περιοχής σε χιλιάδες τηλεθεατές στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο αφού είναι μεγάλη η τηλεθέαση της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά ¨ΚΑΛΗΜΕΡΑ”.
Ο Γιάννης Συνάνης εμφανίστηκε καλοκαιρινός και προξένησε την ευχάριστη απορία του Γιώργου Αυτιά για το look του Γιάννη Συνάνη με καταπράσινα γυαλιά και το ψάθινο καπέλο του.
Να σημειώσουμε ότι για μία ακόμα φορά ο Γιώργος Αυτιάς άφησε υπονοούμενα στον “αέρα” για συμμετοχή του Γιάννη Συνάνη στις εκλογές με τον τελευταίο να απαντά αρνητικά.
Δείτε το σχετικό βίντεο.