Σοβαρότατα τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης πριν από λίγη ώρα από τους διασώστες του ΕΚΑΒ μία νεαρή κοπέλα, η οποία επέβαινε σε δίκυκλο μηχανάκι και όταν κάτω από άγνωστες επί του παρόντος συνθήκες παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι.
Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου κοντά στο ξενοδοχείο “Θεοπίστη”.
Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ φορτηγού οδηγώντας με επικίνδυνους ελιγμούς έπεσε επάνω στο μηχανάκι που οδηγούσε η άτυχη κοπέλα με αποτέλεσμα να την καταπλακώσει επάνω στα κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου και να την τραυματίσει σοβαρότατα.
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Μυτιλήνης που έσπευσε άμεσα στο σημείο του συμβάντος.
Στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε φαίνεται μέσα στο περίγραμμα πως το φορτηγάκι καταπλάκωσε την άτυχη κοπέλα και το μηχανάκι της επάνω στα κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου.