Στην Αθήνα πρόκειται να μεταφερθεί το απόγευμα ο Παναγιώτης Τσακίρης, προκειμένου να εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο “ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ”, όπου θα κάνει την πλήρη αποθεραπεία του, για να επιστρέψει στη Λέσβο ξανά γερός και δυνατός.
Όπως σας γράψαμε χθες έχει διαφύγει από κάθε κίνδυνο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Ο Παναγιώτης έχει όμως δύο τραύματα στο δεξί του χέρι και στο αριστερό του πόδι και οι εξειδικευμένοι γιατροί θα προσπαθήσουν να τα αποκαταστήσουν πλήρως.
Θα πρέπει να τονίσουμε για μία ακόμα φορά, τη μεγάλη συνδρομή των γιατρών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους μεγάλη μάχη, για να κρατήσουν στη ζωή τον Παναγιώτη.
Οι γονείς του Παναγιώτη, μιλώντας στο LesvosNews.gr, θέλησαν να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν στο παιδί τους. Θερμές ευχαριστίες απευθύνουν επίσης και σε όλους τους απλούς πολίτες, που με διάφορους τρόπους και με την αγάπη τους, στήριξαν τον Παναγιώτη. Ακόμα και σήμερα μας είπαν, ήρθαν άνθρωποι στο Νοσοκομείο, για να δώσουν αίμα για το παιδί τους.