Σκόνταψε ο Αιολικός στο στάδιο “K. Κεντέρης” της Καλλονής αφού δεν κατάφερε να νικήσει το Λουτράκι και έμεινε στο στείρο 0 – 0 πετώντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς για τη μάχη της κορυφής.
Η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πίεζαν από την αρχή για να πετύχουν ένα γκολ που θα τους άνοιγε το δρόμο προς τη νίκη.
Έπεσαν όμως επάνω στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων οι οποίοι είχαν ταμπουρωθεί από την αρχή στο μισό γήπεδο για να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας και κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους.
Ο Αιολικός ωστόσο είχε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ και να πάρει το τρίποντο με σημαντικότερη φάση αυτή στο 41′ όταν ο Μίχος σούταρε δυνατά όμως η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι της εστίας του Καλιακμάνη.
Αιολικός: Μάππας, Λαλάς (73′ Παπαδόπουλος), Μουτζούρης, Παπαζούδης, Λένγκα, Μπακάλης, Γάλας, Μίχος, Μ. Σαμπάνης (59′ Πασαλίδης), Μιχαλάκης, (89′ Μαλακός), Ζαγοριανός.