Ο Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού στην προσπάθειά του να συμβάλει στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τουρισμού στην Ερεσό, ξεκινά μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους επαγγελματίες, με τον γενικό τίτλο «Ανεβάζουμε τον πήχη.».
Το πρώτο σεμινάριο αφορά στην εστίαση και το ξενοδοχειακό πρωινό.
Έχουμε την τύχη, η γνωστή Μυτιληνιά γευσιγνώστρια, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και κυρίως φίλη της Ερεσού Έφη Γιαλούση, να μας προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία της, ώστε να προσθέσουμε αξία στο τουριστικό προϊόν που θα προσφέρουμε στους επισκέπτες της Ερεσού.
Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:
· Φιλοσοφία και η φιλοσοφία της πώλησης
· Καθαριότητα
· Ποιότητα
· Σέρβις
· Μενού / προϊόντα / συνταγές
· Σχέση ποιότητας – τιμής
· Κάβα επιλογή / φύλαξη
· Διαχείριση προσωπικού / εκπαίδευση
· Διαχείριση πελατών / παράπονα
· Εμφάνιση χώρου και προσωπικού