Η Καλλονή, έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, στο α’ ημίχρονο απέναντι στον Πλατανιά στα Περιβόλια, όμως εντελώς ανεξήγητα, στο β’ μέρος ήταν αποκαρδιωτική και ηττήθηκε από έναν μέτριο αντίπαλο με 1 – 0.
Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, έκανε στο πρώτο 45λεπτο ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο κι έχασε κλασσικές ευκαιρίες, για να προηγηθεί ακόμα και με δύο τέρματα.
Στην επανάληψη όμως, εμφανίστηκε σαν να έσβησε τις μηχανές της και δέχθηκε ένα γκολ μόλις στο 47′, με το οποίο ο Πλατανιάς πήρε ένα χρυσό τρίποντο, για τη μάχη της παραμονής του στη μεγάλη κατηγορία.
Στη φάση του γκολ, οι παίκτες της Κρητικής ομάδας έπαιξαν βόλεϋ στην περιοχή της Καλλονής, αφού όλοι οι αμυντικοί της “κοιμήθηκαν” και δεν πήδηξαν για να απομακρύνουν τη μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στον Τόρες, να την στείλει στα δίχτυα του Χογκ, γράφοντας το τελικό 1 – 0 !!!
Η Καλλονή δείχνει να έχει εφησυχάσει με το θέμα της παραμονής της, όμως αν προσέξει κανείς τη βαθμολογία και τα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα παρατηρήσει ότι ο πήχης της παραμονής έχει ανέβει κατά πολύ και ίσως οι 43 βαθμοί να μην είναι αρκετοί για τη σωτηρία της.
Τα αποτελέσματα που παίρνουν οι ομάδες που κινδυνεύουν στους τελευταίους τους αγώνες, δείχνουν ότι μπορεί να γίνουν συγκλονιστικές ανατροπές.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
6′ Ωραίο σουτ του Κάσιο από τη μικρή περιοχή, μετά το γύρισμα του Αποστολόπουλου, η μπάλα λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.
8′ Πολύ καλή στιγμή για την Καλλονή. Ο Ολιμπά ήταν εκτός εστίας και ο Τσαμπούρης προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αν και είχε κακή θέση έδιωξε σε κόρνερ.
9′ Ο Μανούσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πλατανιά, αλλά δεν υπάρχει γκολ. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων χρησιμοποίησε το χέρι του με αποτέλεσμα να αντικρίσει και κίτρινη κάρτα.
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Ζαραδούκας (58’ Νέπλιακ), Αγκιλέρα, Τετέ, Μενδρινός, Κάσιο (27’ Γκαβιλάν), Μιλούνοβιτς (79’ Μαχαμάτ), Τόρες
Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Πιπίνης (49’ Γιορέντε), Στεφάνοβιτς, Καλτσάς (76’ Ξυδάς), Λεοζίνιο, Ναβάρο (63’ Χουάνμα), Μανούσος, Πετρόπουλος.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ NOVASPORTS.GR