Η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κάνει έκκληση για χειμωνιάτικα ρούχα καθώς και για κάποια βασικά είδη για τους πρόσφυγες που περιθάλπουν.
Υπάρχει ανάγκη για:
κάλτσες
μπουφαν- ζακέτες
παπούτσια
σκούφους- κασκόλ- γάντια
εσώρουχα
κουβέρτες
πάνες
μπιμπερό- πιπίλες
σερβιέτες
μπισκότα- κρουασάν- γάλατα- χυμούς
παιχνίδια- μαρκαδόρους/ξυλομπογές
Για τα σημεία συγκέντρωσης ειδών πατήστε πάνω στη φωτογραφία:
Bikof Mania-Maria
Παρακολουθούμε καθημερινά το δράμα των προσφύγων…
Συνθλιβόμαστε από τους πνιγμούς…τόσες ψυχές,μικρά παιδιά, μωρά…
Είμαστε ναυαγοσώστες, εκπαιδευμένοι στις πρώτες βοήθειες, είμαστε η ομάδα της Lifeguard Hellas και έχουμε την επιθυμία να έρθουμε στο νησί σας κ να συνδράμουμε το δύσκολο έργο σας.
Εχουμε την διάθεση, έχουμε βασικό εξοπλισμό, ζητάμε να βρεθεί ο τρόπος να μετακινηθούμε και να φιλοξενηθούμε.
Δεν είμαστε ΜΚΟ, δεν λαμβάνουμε χρηματοδότηση από κανέναν φορέα, είμαστε απλά 8-10 εκπαιδευμένα άτομα που ΘΕΛΟΥΜΕ να γίνουμε ένα χέρι παραπάνω, να σώσουμε έστω και έναν συνάνθρωπό μας, να παρηγορήσουμε έστω ένα ακόμη παιδί που υποφέρει.
Ζητάμε ΑΜΕΣΑ επικοινωνία με όποιον φορέα μπορεί να μεσολαβήσει.
Με εκτίμηση,
Για την Lifeguard Hellas training center Μάνια Μπίκωφ – Σπύρος Μητριτσάκης 2109530177
Καλησπέρα σας
Έχουμε την Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στο facebook με πάνω από 10.000 μέλη και συνεργασία με τον Εσταυρωμένο από τον Βόλο θέλουμε να στείλουμε ρουχισμό προς το παρών στους πρόσφυγες, αλλά δεν βρίσκουμε άκρη που να τα στείλουμε. Επίσης θα μαζέψουμε και τρόφιμα.
Θα θέλαμε να μας βοηθήσετε αν μπορείτε σε αυτό.
Ευχαριστώ
Βασίλης Μηνετόπουλος
info@melwdos.com