Αγώνα χωρίς αύριο δίνει σήμερα στις 19:30 η Καλλονή, η οποία υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Μετά τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν για το πρωτάθλημα της Super League, η ομάδα της Λέσβου βρίσκεται σε πολύ δεινή βαθμολογική θέση και η κατάκτηση της νίκης και των τριών πολύτιμων βαθμών από τον σημερινό της αγώνα, είναι επιτακτική ανάγκη.
Αν η Καλλονή δεν καταφέρει να πάρει το τρίποντο, ίσως στο τέλος του πρώτου γύρου να βρεθεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με κίνδυνο μάλιστα, οι ομάδες που βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, να αποσπαστούν με κάποιους βαθμούς και η συνέχεια για την ομάδα της Λέσβου να είναι οδυνηρή.
Στο πλευρό της Καλλονής, θα βρεθούν και πάλι όλοι οι φίλαθλοι της Λέσβου, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της προκειμένου να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη επί ενός αντιπάλου, ο οποίος όπως όλοι καταλαβαίνουμε, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος και επί πλέον έχει και αυτός άμεση ανάγκη της νίκης και της κατάκτησης των τριών βαθμών.
Αγωνιστικά, η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση χθες, στο προπονητικό κέντρο της Καλλονής στους Λάμπου Μύλους.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα με μπάλα, ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες στο παιχνίδι του αντιπάλου και στημένες φάσεις.
Ο τεχνικός της Καλλονής, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εμιλιάνο Ελλακόπουλο, αλλά και τον Άντριου Χογκ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής.
Αντίθετα στη διάθεση του Θαλή Θεοδωρίδη τέθηκε ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, μετά από πολύμηνη απουσία.
Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τοναγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης είναι οι εξής:
Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Γιουκαρής, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Χιντασέλι και Μάρκοβιτς.